Medical Card

Di saat anda ditimpa musibah, anda pastinya memerlukan rawatan yang sempurna. Bagaimana jika anda tidak mempunyai simpanan yang mencukupi? Bagaimana dengan kos rawatan anda? Siapa yang akan menanggung kos rawatan tersebut? Anda perlu fikirkan masalah ini. Anda akan mula terjebak dengan masalah kewangan yang serius jika anda tidak memulakan langkah bijak sekarang. Dengan itu, anda perlukan pertolongan kad perubatan atau lebih juga dikenali sebagai medical card.

{KLIK DISINI UNTUK MENDAPATKAN QUOTATION PERCUMA!}

Apakah Itu Kad Perubatan @ Medical Card?
Kad perubatan merupakan penyelesaian untuk mendapatkan rawatan terbaik di hospital swasta selain di hospital kerajaan. Dengan itu, kad perubatan memberi kemudahan kepada anda untuk mendapatkan rawatan terbaik di hospital swasta secara cashless. Anda juga boleh menyimpan wang sendiri untuk perubatan dan kenapa perlu kad perubatan? Jika anda simpan RM200 sebulan. Bila simpanan anda akan menjadi RM500,000? Anda perlukan 208 tahun!

Manfaat Pelan Kad Perubatan
Manfaat Hospital & Pembedahan atau lebih popular dipanggil manfaat perubatan atau kad Perubatan dikalangan orang ramai. Manfaat ini menawarkan penyelesaian kos perubatan kepada setiap peserta yang menyertainya. Anda perlu menilai tahap kemampuan anda, keperluan anda dan kesanggupan anda untuk membuat sumbangan pada setiap bulan untuk jangkamasa yang agak panjang. Mengambil kad perubatan di awal usia jauh lebih murah daripada anda mengambilnya di lewat usia. Dan sekiranya anda telah disahkan berpenyakit risiko tinggi, tiada lagi syarikat takaful dan Insurans akan mengambil risiko untuk menerima permohonan kad perubatan tersebut.

ULASAN
Tanpa simpanan yang mencukupi, anda sudah pasti tidak mampu menaggung kos rawatan jika anda ditimpa musibah. Kita perlu membuat perancangan yang awal untuk mengelakkan kerugian besar di masa hadapan.

Untuk sebarang pertanyaan sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Medical Card, anda boleh menghubungi saya seperti yang dibawah ;

SUAT : +60 12 – 642 5216

Advertisements

Berminat untuk mendapatkan pandangan, Medical Card mahupun ingin menjadi ejen? Sila komen disini..

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s